ÁSZF

Tájékoztató és általános szerződési feltételek

Tájékoztatjuk a kedves látogatókat, hogy weboldalunk, webáruházunk jelenleg fejlesztés alatt áll. Az esetleges hibákért, hiányosságokért elnézést kérünk!

Vásárlás

A megrendeléseket minden héten csütörtökön 8-17 óra között szállítja a GLS Hungary Kft. futára. A csütörtöki kiszállítást az előző héten szombat 24:00 óráig beérkezett megrendelésekre tudjuk vállalni. Az ezt követően beérkezett rendelések a következő hét csütörtöki napján kerülnek kiszállításra.  Kérésre más időpontban történő kiszállítást nem áll módunkban teljesíteni. Hétvégén és ünnepnapokon nincs kiszállítás! Ünnepek miatti más időpontban történő kiszállításokról előre tájékozódjon honlapunkon! A csomag kézbesítési  státuszáról (csomagszám alapján) a GLS Hungary Vevőszolgálatán munkanapokon 7-20 óráig lehet érdeklődni a 06/1/802-0265 telefonszámon. Rendelés lemondására a megrendeléstől számított egy napon belül de legkésőbb az kiszállítást megelőző hétfői napon van lehetőség a 30/832-4595-es telefonszámon vagy e-mailben, a bonsaihungary@gmail.com címen.

Szállítási és csomagolási költség

Utánvétes és előreutalásos megrendelés esetén a szállítási és csomagolási költség: 1990Ft

14kg feletti súly esetén több csomagban küldjük a termékeket a biztonságos szállítás érdekében. Ebben az esetben újabb csomagolási és szállítási díjat számítunk fel.

Fizetési feltételek

Utánvét esetén a csomag átvételekor készpénzzel vagy bankkártyával a futárnál fizetendő a megrendelés végösszege.

Előreutalás esetén kérjük a közlemény rovatban a megrendelés számát tüntessék fel!

Számlázás

A számlát minden esetben a kiszállított csomag tartalmazza. ÁFA-s számla igényt kérjük előre, a megrendelés megjegyzés rovatában jelezni szíveskedjenek.

Árak

Áraink minden esetben tartalmazzák az ÁFA-t.
Az áruházban feltüntetett árak bruttó árak.
Az árváltozás jogát fenntartjuk.

Képek

Az áruházban feltüntetett képek illusztrációk! Nem tudjuk garantálni, hogy a megvásárolt termék teljesen azonos lesz a képen láthatóval.

Leírások és információk

A termékeknél található adatok pl: tálak mérete és színe, a legtöbb esetben a gyártótól, vagy importőrtől származnak! Azok valóságtartalmáért nem tudunk felelősséget vállalni. Törekszünk pontos és hiteles információkat rendelkezésre bocsájtani.

Személyes adatok védelme

A regisztrációval rendelkezésünkre bocsátott adatokat tároljuk, és szigorúan bizalmasan kezeljük. Azokat semmilyen körülmények között nem adjuk tovább harmadik félnek, nem tesszük hozzáférhetővé, valamint nem hozzuk nyilvánosságra. Kivételt képez a kötelező jogszabályi előírásokban rögzített adatszolgáltatási kötelezettség, és a postai vagy futárszolgálat részére a házhoz szállítás teljesítéséhez szükséges adatok továbbítása. Adatkezelés célja: marketing kommunikációs csatornán való kommunikálás hírlevél küldéssel az arra felíratkozó e-mail címekre. Kezelt adatok köre: érintett neve (cégnév, vezetéknév, keresztnév), e-mail címe és lakcíme, telefonszáma. Adatkezelés jogalapja: érintetti hozzájárulás. Adattárolás határideje: a hírlevél szolgáltatás üzemeltetésének végéig, de amennyiben az érintett kéri adatai törlését (leiratkozik a hírlevélről), úgy a törlési kérelmét követően 30 napon belül. Adatkezelő: Bonsai Hungary tulajdonosa Fehér Imre 2461 Tárnok külterület. Adatfeldolgozó: Bonsai Hungary Amennyiben Ön a jövőben meggondolná magát, bármikor leiratkozhat, vagy adatot módosíthat az erre szolgáló hivatkozásra kattintva, amelyet minden általunk küldött hírlevél láblécében megtalál. Leiratkozhat továbbá a bonsaihungary@gmail.com címre küldött üzenet segítségével, illetve postai úton a Bonsai Hungary (1137 Budapest, Szent István körút 6.) számára eljuttatott levélben. Az Ön adatait minden esetben a vonatkozó szabályok és adatvédelmi előírások alapján kezeljük. Az Adatkezelés hozzájárulása gombra kattintva Ön hozzájárul, hogy adatait a továbbiakban is kezelhetjük a fent megjelölt módon. E-mail automatizálásra a Bonsai Hungary a Webgalamb szolgáltatását használja. A feltételek elfogadásával Ön hozzájárul, hogy az Ön által megadott adatokat a Webgalamb szoftveres, hálózati rendszerében tároljuk a szolgáltatás adatvédelmi feltételeinek megfelelően.

Garancia

A Bonsai Hungary-nél csak ép és egészséges növényeket kínálunk. Győződjön meg vásárláskor a termékek épségéről, a növények egészségi állapotáról! Garanciát növényeink évszaknak megfelelő egészségi szintű átadásáért kell és tudunk vállalni. A bonsai vásárlást követően reklamációt csak abban az esetben fogadunk el, ha felmerül a gyanúja, hogy a növény egészségi hanyatlása már a vásárlás előtt megkezdődött, a Bonsai Tanonc Tanfolyam regisztrációja mellett, a vásárlást követő 14 napon belül. Ha a Bonsai Tanonc Tanfolyam regisztrációra a vásárlás után  nem kerül sor, úgy bizonyítottnak tekintjük bonsai fájának helytelen gondozását. Mindennemű reklamációt teljes körültekintéssel kezelünk és egyedileg bíráljuk el, ügyfeleink elégedettségét szem előtt tartva. A bonsai gondozás ismeretének hiánya nem ad okot egy esetleges cserére. Minden vásárlónk számára videós ismeretterjesztő sorozatot állítottunk össze, ezzel biztosítva, hogy növényeink a vásárlást követően is megfelelő gondozásban részesüljenek.  Az online tanfolyam csupán általános útmutatásokat tartalmaz.  A tanfolyamra a vásárlást követő 48 órán belül ajánlott regisztrálni, hogy mielőbb a megfelelő gondozásban legyen része a növénynek. Növényspecifikus ismeretekre a szakirodalmak oldalain lehet szert tenni.

Edények és alátétek cseréjét a szállításból eredő károk esetében vállaljuk. Esetleges gyártásból eredő apróbb hibák előfordulhatnak az edények mázán, ezekért nem tudunk felelősséget vállalni.

Minden az itt le nem írt vásárlással létrejött szerződéskötés feltételeire a Ptk. erre vonatkozó jogszabályai vonatkoznak.

Cég név: Bonsai Hungary

Tulajdonos: Fehér Imre

Székhely: 2030 Érd, Gépész u. 32.

Adószám: 77553348-1-33