ÁSZF

Tájékoztató és általános szerződési feltételek

Tájékoztatjuk a kedves látogatókat, hogy weboldalunk, webáruházunk jelenleg fejlesztés alatt áll. Az esetleges hibákért, hiányosságokért elnézést kérünk!

Vásárlás

A webáruházban leadott megrendelések jelenleg csak készletfoglalás céljára lehetségesek, mivel a vásárlás személyesen történik bonsai pavilonunkban. Az esetleges készlethiányt minden esetben jelezzük termék foglalás esetén, e-mail-ben vagy telefonon.

Árak

Áraink minden esetben tartalmazzák az ÁFA-t.
Az áruházban feltüntetett árak bruttó árak.
Az árváltozás jogát fenntartjuk.

Képek

Az áruházban feltüntetett képek illusztrációk! Nem tudjuk garantálni, hogy a megvásárolt termék teljesen azonos lesz a képen láthatóval.

Leírások és információk

A termékeknél található adatok pl: tálak mérete és színe, a legtöbb esetben a gyártótól, vagy importőrtől származnak! Azok valóságtartalmáért nem tudunk felelősséget vállalni. Törekszünk pontos és hiteles információkat rendelkezésre bocsájtani.

Személyes adatok védelme

A regisztrációval rendelkezésünkre bocsátott adatokat tároljuk, és szigorúan bizalmasan kezeljük. Azokat semmilyen körülmények között nem adjuk tovább harmadik félnek, nem tesszük hozzáférhetővé, valamint nem hozzuk nyilvánosságra. Kivételt képez a kötelező jogszabályi előírásokban rögzített adatszolgáltatási kötelezettség, és a postai vagy futárszolgálat részére a házhoz szállítás teljesítéséhez szükséges adatok továbbítása.

Fizetés

Személyes átvételkor pavilonunkban készpénzes fizetési lehetőséget tudunk biztosítani. Bankkártyával történő fizetésre jelenleg nincs lehetőség.

 

Garancia

A Bonsai Hungary-nél csak ép és egészséges növényeket kínálunk. Győződjön meg vásárláskor a termékek épségéről, a növények egészségi állapotáról! Garanciát növényeink évszaknak megfelelő egészségi szintű átadásáért kell és tudunk vállalni. A vásárlást követően reklamációt csak abban az esetben fogadunk el, ha felmerül a gyanúja, hogy a növény egészségi hanyatlása már a vásárlás előtt megkezdődött, a Bonsai Tanonc Tanfolyam regisztrációja mellett, a vásárlást követő 14 napon belül. Ha a Bonsai Tanonc Tanfolyamra regisztrációra a vásárlás után több, mint 48 órával kerül sor, vagy nem kerül sor, úgy bizonyítottnak tekintjük bonsai fájának helytelen gondozását, és reklamációt nem fogadunk el. A bonsai gondozás ismeretének hiánya nem ad okot egy esetleges cserére. Minden vásárlónk számára videós ismeretterjesztő sorozatot állítottunk össze, ezzel biztosítva, hogy növényeink a vásárlást követően is megfelelő gondozásban részesüljenek.  Az online tanfolyam csupán általános útmutatásokat tartalmaz. Konkrét tanácsokra, kreatív gondozási útmutatásokra a Bonsai Tanoncok Zárt Facebook csoportjában lehet szert tenni. A tanfolyamra a vásárlást követő 48 órán belül ajánlott regisztrálni, hogy mielőbb a megfelelő gondozásban legyen része a növénynek. Növényspecifikus ismeretekre a szakirodalmak oldalain lehet szert tenni.

48 órás cseregarancia

Ha nem elégedett a vásárolt bonsai formájával, fajával, küllemével, lehetőséget biztosítunk a fa cseréjére, a vásárlást követő 48 órán belül.

 

 

Szeretne ilyen weboldalt? MarketingRészleg.hu