Akció!

Extra Bonsai Ajándékcsomag

18980 Ft 18000 Ft

Ön választhatja ki azt az egyedileg formázott hajlított törzsű, 30 cm-es bonsait, mely már 5 éves is lehet ( Carmona, Ligustrum, Ulmus, Crassula, Sageretia) 15/s méretben. Olyan csomagot állítottunk össze, mely exkluzív ajándék lehet bármilyen alkalomra: nagy cserép, 15 cm-es alátét, 17 cm-es bonsai olló, 500 ml-es tápoldat, bonsai drót, bonsai asztal fekete, vagy barna színekben, és egy 33 cm-es selyem legyező is van a csomagban!

Megrendeléskor a csomaghoz választott fa fajtáját és a bonsai asztal színét, kérjük hogy a megjegyzés rovatban tüntesse fel!
Amennyiben ezek nincsenek megjelölve a rendelés során, egy általunk választott fajú fát és színű asztalt küldünk.Ízelítő Bonsai Fa kínálatunkból

Természetesen minden fa egyedi, és Ön nem pontosan ugyanezeket a fákat fogja megvásárolni. Pavilonunkban fajra, méretre, és kialakításra ezekhez hasonló, élő, egyedi, és megismételhetetlen fákat kínálunk! Ajánljuk figyelmébe termékoldalunkon a nagyítás funkciót, mellyel megvizsgálhatja akár a fák levelének erezetét is!