Akció!

Közepes Bonsai Ajándékcsomag

10 280 Ft 9 500 Ft

A csomagba választható egy kb. 25 cm magas  15/b méretű 4190Ft értékű bonsai ( Carmona, Ligustrum, Ulmus, Ficus, Sageretia)  mely hozzávetőleg 3-5 éves. A csomag tartalmaz továbbá egy alátétet, 13cm-es bonsai ollót, egy 250 ml-es bonsai tápoldatot, valamint 1db csomagolt bonsai drótot 80g-os kiszerelésben (választható méretek: 1mm; 1,5mm; 2mm; 2,5mm; 3mm; 3,5mm; 4mm), mellyel formázni lehet a bonsai ágait.

Megrendeléskor a csomaghoz választott fa fajtáját és a drót méretét kérjük, hogy a megjegyzés rovatban tüntesse fel! Csak készleten lévő fajt válasszanak! Kérjük, figyeljék a készletet a 15/b méretű fajoknál!
Amennyiben nincs megjelölve a fa fajtája, a rendelés során, egy általunk választott fajú  beltéri bonsai fát küldünk.Ízelítő Bonsai Fa kínálatunkból

Természetesen minden fa egyedi, és Ön nem pontosan ugyanezeket a fákat fogja megvásárolni. Pavilonunkban fajra, méretre, és kialakításra ezekhez hasonló, élő, egyedi, és megismételhetetlen fákat kínálunk! Ajánljuk figyelmébe termékoldalunkon a nagyítás funkciót, mellyel megvizsgálhatja akár a fák levelének erezetét is!