Vedd meg most, vidd el később!

Félsz, hogy elvész a karácsonyi bűbáj, ha most hazaviszed az ajándéknak szánt bonsai-t?

Ne aggódj amiatt, hol tárold a fát, Karácsonyig!

Keresd fel webáruházunkat és rendeld meg már most, vagy válaszd ki személyesen pavilonunkban az ajándéknak szánt bonsai-t, s mi vigyázunk rá amíg kéred!

Webáruházas megrendelés esetén, válaszd ki a terméket (termékeket), majd a megjegyzés rovatba írd be, december 11-12-17-18-19-én szeretnéd-e átvenni a futártól, otthonodban a csomagot, vagy válaszd a személyes átvételt pavilonunkban (Bp. Szent István körút 6.) Ez utóbbi esetben bármely nyitvatartási napot választhatod az átvételre, de kérünk, hogy ezt a napot szintén tüntesd fel a megjegyzés rovatban!

Van rá mód, hogy személyesen válaszd ki már most az ajándékba szánt fácskát pavilonunkban. A termék megvásárlása után, az eladó hölgy, elkéri a neved, telefonszámod és a dátumot, amikor el szeretnéd vinni a megvásárolt bonsai-t. Azon a napon amikor át kívánod venni, a bonsai ismét a pavilonban lesz épségben. Miután a kolléganő alaposan becsomagolta, már viheted is, hogy valakinek nagy örömöt szerezhess ezzel a csodás ajándékkal.

Figyelem!

A személyesen kiválasztott fákat, csak a teljes vételár megfizetése után tudjuk tartani a megadott időpontig.

Pavilonunkban díszcsomagolást nem áll módunkban biztosítani. A fákat alaposan becsomagoljuk selyempapírba, meg ne fázzanak a téli hidegben. Kérjük a beltéri fajokat a vásárlást követően 2-4 órán belül fagymentes környezetbe juttatni, a károsodás elkerülése érdekében!

A pavilonban készpénzes fizetési mód van, kérjük, készüljenek aprópénzzel, a folyamatos és gyors kiszolgálás érdekében!

Webáruházas megrendeléskor, csak az ulmus, pinus, juniperus, podocarpus fajtákat tudjuk garantáltan kiszállíttatni a kért időben, a GLS Futárszolgálattal, 0 celsius fok vagy az alatti hőmérséklet esetén. Más fajok kiszállításával megvárjuk a 2-3 celsius fokos pozitív hőmérsékletet a bonsai-ok fagyási sérüléseit elkerülendő.

A fentiekben megértésüket és türelmüket köszöni s egyben kellemes karácsonyi készülődést kíván

a Bonsai Hungary Csapata!

Tagged